Rendezvények

A kastélyszállóhoz tartozó konferenciatermek (40, 70 és 250 fõs) egyedülálló helyszínéül szolgálhatnak konferenciák, szimpóziumok, értekezletek, továbbképzések, tréningek, fogadások, esküvõk, üzleti és magánjellegű, illetve családi összejövetelek, sport és kulturális programok megszervezésére és lebonyolítására. Felkészült szakemberekkel és minden igényt kielégítő technikai eszközökkel várjuk Önöket!

Catering szolgáltatásunkkal akár 500 fős rendezvényeket is lebonyolítunk.

Esküvők

"Szeretni tehozzád szegődtem" (Nagy László)

Szívből gratulálunk közelgő esküvőjükhöz! Életünk legnagyobb pillanata ez, ezért fontos számunkra, hogy Önöknek csak az "Igen"-re legyen gondjuk!

Csodálatos környezetben, páratlan hangulatú helyszínnel várunk minden érdeklődőt, hogy együtt megvalósítsuk azt, amire vágynak!

A szertartástól a vacsoráig, a hangulattól a legszebb pillanatok megörökítéséig, mindent megteszünk, hogy ez legyen életük egyik legszebb napja!

Mondjanak "igen"-t a helyszínre is, a Festetics Kastélyszállóra!


Céges rendezvények

A kastélyszállóhoz tartozó konferenciatermek (40, 70 és 250 fõs) egyedülálló helyszínéül szolgálhatnak konferenciák, szimpóziumok, értekezletek, továbbképzések, tréningek, fogadások lebonyolítására.

Korlátlan számú parkolási lehetőséggel és kedvezményekkel várjuk Önöket, hogy részesei lehessünk cége üzleti sikereinek!


Catering szolgáltatások

Céges vagy családi rendezvényeit lebonyolítjuk külső helyszíneken is.


Családi és csoportos összejöveletek

Kontinentális éttermünk hazai és nemzetközi ínyencségekkel várja a látogatókat – természetesen vegetáriánus vagy lisztérzékeny vendégeink kívánságait is ki tudjuk elégíteni. Csoportos étkezésnél kedvezményt biztosítunk, és bármilyen, előre megbeszélt menüt el tudunk készíteni.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat »

Tetszett? Oszd meg másokkal is!